Favoritt Tv-serier på Netflix

Nr1. Gossip girls

På nettflix er det bare 5 sesonger men det finnes opp til sesong 7. på nette. Elsker serien! Den handler om rike undomer i High school og etter hvert Colege. De bor i New York på Upper east side. Det er mye drama og det er ting som skjer hele tiden som for meg til å se mer å mer klarer virkleig ikke og stoppe og se på det. Også er det en nett side som heter gossip girl som skriver sladder om mange av de på the upper east side, ingen hvet hvem det er men har litt lyst til og vite det men egentlig ikke for da er jo alt ferdi!  

Nr2. Orphan Black

Denne serien var jeg sykt hekta på! Jeg klarte aldri og stoppe og se på det ente opp med og se på det i timen også.. Men elsker den virkelig og kan ikke vente til sesong 3 i April neste år. Den handler om kolener, noen prøver å drepe dem mens andre prøver og lage flere av de hoved rollen er Sara maining els husker ikke helt en stund siden jeg så det nå men elsker serien! ambefaler den for de som liker action og spenneing.

 

Nr3. Orange is the new black

Synes den var bra men klarte ikke og se ferdig alle sesongene. Synes det er veldig intresangt men ikke min persjonlige favoritt, etter noen fortalte meg alt som ser så gadd jeg ikke og ser ferdig alt men den er bra. 

Nr4. Bones

Bones var første serien jeg begynte og følge med på, synes den er veldig bra og spenende. Synes det er intresangt og se hvordan de finner ut hvordan de ble drept av bare beinene demmers.

 

Hva er favoritt serien din? Har du sett noen av disse seriene før?

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar