Vekt er ikke noe og kødde med

Tror denne mannen/gutten har ett stort probelm når han ikke tåler og se jenter/damer som veier over 50kg..

Når han ikke ønsker jenter som veier over 50 kg på starnden hva er det i gjen da? barn? uten rumpe, pupper og bein som stikker ut. Engang ikke Victoria Secret modellene veier under 50 kg de veier faktisk  ¨så mye¨  som 55kg. kim kardashian veier 63 kg og er 159 cm! Er hun plutselig utrolig feit og ikke kan vise seg ut døren i gjen da? Det er bare dumt det de guttene her skriver! Kjønner at de kansje ikke vill at de ikke vill se noen som er utrolig kraftig når de prøver og kose seg med pølse også ser de noen som er feit og kanskje begynner å tenke at de blir så feit da. Men da er det derimot de som har et problem om de ikke kan spise rundt folk som veier mer en 50 kg. 


Disse jentene er NYDELIG og nesten alle jenter sin drømme kropp men vet du hva? De veier my mer en 50kg! Tror engtlig ikke at du ikke vill se disse på starnda, de er brømt begrunn av de nydelige, parfekte kroppene sine de er parfekt i mine øyne og i mange andre sine øyne. Kjønner at han skrev innlegget HER bare for og få oppmerksom het. Men når det kommer til vekten til jenter så er det VELDIG sårbart omeråde til oss fleste jenter å vekten till oss jenter er ikke noe og kødde med. Tipper han/de køddet men det er virkelig ikke noe og kødde med! Synes innlegget til Sophie Elise (kikk her for og komme til det ) er veldig bra og er enig med hun og hun funker som en my bedre persjon enn kjæresten sin som skrev det ¨berømte¨ innlegget om jenters vekt må være mindre en 50kg. 

(Bilde er tadd fra Sophieelise.blogg.no)

 

3 kommentarerCaroline
-14.10.2014 kl:17:06


Er helt enig, greit at det er ment for å være provoserende, men det kan føre til utrolig mye reaksjoner og folk kan bli utrolig såret.
Marie-Madelen
-14.10.2014 kl:17:11


Fint innlegg :)
Caroline Aasen
-14.10.2014 kl:17:14


Så sant! Men tror det ble en litt større sak ut av dette en nødvendig egentlig, siden det var mest for å få oppmerksomheten virket det ut som! Men noen folk burde tenke litt lengere før de legger ut sånn...

Skriv en ny kommentar