Måter 10 du kan bruke kokosnøtt oljen på

Hår kur

Ta kokosnøtt oljen og spre det ut over hele håret fra topp til bunn. Også venter du i 20-30 min. Hoppe i drusen og vasker håret med Shampo til alt er ut. Når du er ferdig i dusjen kan du ta litt på tuppene og la det bare vær i håret. Men pass på og ikke ta i for mye!

Kropps olje

Når du er i dusjen kan du ta kokosnøtt oljen over hele kroppen også skylder du fet bare av før du går ut av dusjen. Så har du fuktig mjuk hud resten av dagen.

Shave krem

Du kan også bruke den som shave krem! Ikke ta mere en en teskje med kokosnøtt oljen på hver legg fordi lite holder lenge.

Kråps og leppe skrubb

Du kan også bruke den som kråps og leppe skrubb. Ta oppi sirka samme mengde med kokosnøtt olje og brunt sukker. Så blander du det bare sammen så har du en body and lip scrub.

Facemask

Bruk en spise skje med kokosnøtt olje og en spise skje med honning bland det sammen.  Den skal brukes på tør hud også tase av med en klut med varmt vann på. Den skal vær på huden i 15-20 min

Lipbalm

Du kan også bruke kokosnøtt olje som lipbalm. Men anbefales og la den sitt i kjøleskapet og stivne litt opp før du tar den på leppene.

Hviter tenner

Ta en te skje med kokosnøttolje la det sitte i munnen som en munnskyld så lenge du ønsker. Jeg bruker og sitte med den i 15-20 min. Etter en liten stund skal du ha begynt og merke at tenne blir hvitere. Pluss det er ikke farlige kjemikaler som brukes!

Solbrent

Hvis du er solbrent anbefales det at du kjøler ned kokosnøtt oljen til den er stiv også ta den på de plassene du er solbrent.

Stretch marks

Du kan faktisk minske strekk merkene med og på føre kokosnøtt olje på det hver dag. Anbefales og bruke en so har stod i kjøleskapet for og unngå mest mulig skjøl.

Makeup remover

Bruk en kokosnøttolje som ikke har stad i fryseren og ta litt på en bomulls pad legg den over øyet og la den ligg der i noen sekunder så får du av maskaraen av my enklere. Selv om den er vann tett eller ikke.Har du noen gang prøv noen de tingene? 

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar