I`m back med ti ting om meg

Hei! Nå er det lenge siden jeg har blogget men nå har jeg tenkt til og prøve og begynne og blogg hver dag i gjen. Ting jeg kommer til og blogge om er live mitt, sminke og hår, trening, og tankene mine. Og til dere som ikke har peiling på hvem jeg er så tenket jeg at jeg kunne starte med og fortelle om meg selv her er ti ting om meg.

 

  1. Jeg gikk på Cheerleading og elsket det men fikk for mange hjernerystelser og endte til opp i ambulanse. Jeg fikk nakke, skuldre og rygg skader og migrene av det. Måtte slutt men har en plan om og begynne i gjen når jeg har mulighet.

  

  1. Jeg er veldig vimsete og klomsete kan rett og seltt rulle ut av sengen min med ett uhell.
  2. Jeg er den jenta som er helt umulig og få. Er jeg ut og du tar på meg på en seksuel måte så kan du forvent og få ett slag i tryne.
  3. Jeg er en beauty addict kan du si. Jeg elsker sminke, hår og hud. Gikk halvt år på vg1 frisør i fordypning elsket det men måte slutte og det var veldig trist. Har beauty instagram. 

  1. Jeg er en veldig spontan jente. Om jeg hadde had bil og lappen kunne jeg funne på og bare kjøre meg en tur til severige når jeg egentlig skal til butikken.
  2. Jeg liker og prøve nye ting dytte meg litt uten for konfort sonen min og ha det gøy.
  3. Jeg HATER shopping! Går rundt og prøver og finne noe men så setter jeg meg ned og spiser fast food i stede.
  4. Jeg har seriøst null fillter. Jeg sir ting rett ut som det er tough love hun.
  5. Liker ikke rein melekesjokolade klarer ikke og spise det blir kvalm. Spiser heller sjokolade med oreo eller kvikk lunsj
  6. Elsker og gå lange turer i naturen og slappe av. (men er super allergisk mot pollen og gress så kan ikke om sommeren )

  

Det var litt om meg viss du vill vite mere om meg så bare følg med på bloggen!

2 kommentarerVictoria Larsen
-29.03.2017 kl:12:31


Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)
Malin H
-30.03.2017 kl:12:29


Artig innlegg :)

Skriv en ny kommentar