Learning French

Så i år har jeg ett mål om og lære meg Fransk! Jeg kan litt Fransk fra før fordi jeg bodde i Canada i 6-7. klasse og hadde fransk på skolen. I 6. klassen gikk jeg ut med en 5. i Fransk og i 7. klasse så gikk jeg ut med en 4. i Fransk så har ett lite forsprang der! Men uansett så er det en stund siden så kan bare fargene, tallene, og hvordan jeg hilser osv. Så måle mitt er jo og fordype meg i språket. Også tenkte jeg og dele med dere hvordan jeg fordyper meg i språket og det funker også for folk som ikke kan språket som vill lære seg det. 

Det jeg startet med er og laste ned en app som heter Babbel fr men du kan også laste ned Babbel for og ha mulighet til og lære flere forskjellige språk. De har Engelsk, Spansk, Fransk, Tysk, Portugisisk, Svensk, Polsk, Nederlands, Indonesisk, Tyrkisk, Dansk, Norsk, Russisk, Og Italiensk.

De har også en nettside hvor du kan øve deg også men på appen får du øvet deg mere på uttalen av ordene en på nettsiden. Klikk på bilde under for og komme til nettsiden. 

 

En annen metode jeg liker og bruke for og lære Fransk er å se på ting på Fransk hvor de ikke bruker så vanskelige ord. Som for eksempel Oui Oui som er en barne serie som dere sikkert har sett på Norsk kaller vi den Noddy. Også har vi også Sam Le pompier. Som er Fransk for Brannmann Sam som jeg tipper de fleste som har barn eller små søsken har sett.  Disse seriene kan du finne på Youtube med og bare søke på de Franske navnene av seriene. 

Det neste er en Youtube kanal jeg abonnerer på og elsker å se på fordi du lærer deg de nødvendige ordene som man trenger viss du skal ha en samtale på Fransk eller om du skal til Frankrike. 

Ybe89Q4t1ew

 

Kan du flere språk? Hvordan språk lærer du deg om du lærer deg noen språk nå? Hvordan språk har du lyst til og lære deg om du har lyst til og lære deg noen språk? 
 

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar