Jeg hadde anorexia

Jeg hadde anorexia.. I flere år hadde jeg anorexia uten at jeg tenkte over det jeg så på meg selv og alt jeg tenkte var feit feit feit.. At jeg vart kalt feit på skolen hjalp heller ikke noe. Det gravde  seg så dypt inn i hode mitt at jeg klarte ikke å tenke noe annet uansett hva. Etter hver gang jeg spiste følte jeg meg som dritt. Som at jeg hadde gjort noe helt forferdelig og skammet meg over at jeg spiste. Jeg tenkte ikke over hvorfor jeg hatet meg selv så mye for og spise mat før jeg ble eldre.

Rundt 7-8. Klasse så vart det værre. Jeg gikk flere dager uten mat fordi jeg vill gå ned i vekt jeg ville bli tynn fordi det var jo det som var så fint. Over alt i media så var tynn definasjonen av parfekt å hvem vill jo ikke være parfekt? Jeg skrek meg selv til søvne fordi jeg hadde helt syke mage smerter når jeg ikke spiste. Også vart det værre jeg begynte å trene sluttet og spise å de dagene jeg spiste så spiste jeg bare en nutilett eller to den dagen ikke noe mere. Jeg sa jeg skal bort til venner eller ut og spise sånn at min mor ikke skulle merke det. Det lengste jeg klarte og gå uten og spise mat var 3 dager. Da var jeg sååå stolt av meg selv.

Jeg var på trening en dag også så jeg at hele kroppen min ristet når jeg prøvde å løfte. Det føltes ut som at jeg skulle besvime hele tiden og da tok jeg ett skritt til siden og så på med selv i andre persons perspektiv. Jeg tenkte viss jeg hadde møt denne jenta så ville jeg sakt til henne at hun er verd my mere enn hun tror og at hun må ha mere selv respekt å lære og elske seg selv. Så jeg begynnte å jobbe med det. At jeg var alene om det gjor ikke ting enklere men jeg kjempet meg i gjennom det. Jeg hadde opp og ned turer hvor jeg fikk tilbake fall i gjen men vær gang jeg falt tilbake følte jeg meg bare fæl for og gjøre sånn mot meg selv.

Det er så sykt viktig for folk og elske seg selv og respektere seg selv. Ikke ta i mot dritt fra andre, ikke tving deg selv til og kaste opp eller gjør ting du vet ikke er bra for deg fordi det er det motsatte av og elske seg selv. Det er greit og elske seg selv uansett va media sier, eller de jentene på skolen som bitch blikker deg eller slenger stygge komentarer fordi du tørr å elske deg selv. De er bare misunelig fordi du tørr og stå frem å elsk deg selv å vær den beste versonen av deg selv. 


 

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar