Jeg var Catwalk modell

Jeg tenkte og vise dere noen bilder og fortelle der litt hvordan det var og være hår modell for Schwarzkopf. Så jeg gikk frisør linja på VGS også kom det innom en mann på skolen og spurte om noen på frisør linja vill komme og være hår modell for de. Også dro nå jeg å noen fra klassen på ett møte på Thon hotell hvor vi fikk informasjon sende inn bilde osv. Neste dag dro vi i salongen hvor de farget håret mitt jeg satt der fra klokka 10-15:30. Fikk god tid til og bli kjent med de andre modellene og frisørene for å si det sånn. Men det var kjempe koselig fordi de var alle kjempe greie. Satt desverre med håret mitt foran fjeset mitt mesteparten av tiden da.. men men. Etter de var ferdig med og farge håret mitt vart det fitting hvor jeg prøvde på meg klær osv da fikk jeg endelig dra hjem.

Sånn så jeg ut mens de farge håret mitt. 

Slutt resultatet^

Neste dag var det skole så var der til vi skulle på hotellet og gjør oss klar til showet. Når vi kom fram var det informasjon, så begynte de med håret så skulle vi på Catwalken og øve oss til showet også var det sminke, hår, klær og pizza ofc! også sto vi og øvde oss på og gå i de skoene vi skulle gå med i en time før vi skulle på Catwalken. Når vi kom backstage så vart alle super nervøs! Frisørene sto og gjorde siste finish på håret å jeg var super nervøs fordi det var frisører fra hele Trondheim der, lærerne mine og andre folk fra skolen, og over 1000 folk i salen! Men det gikk helt greit skulle ønske jeg gikk litt finere å at sminken min skulle vært finere fordi den var dritt dårlig..men men.

Jeg er kjempe glad for at jeg gjorde det hvert fall fordi jeg hadde det sykt gøy! Det var kanskje litt utenfor komfort sonen min men det er jo da man kjenner man lever og det er jo sånne ting man husker på når man er gammel og grå!

Meg på CatwalkenOgså måtte jeg slenge med bilde av denne jenta som jeg synes fikk den tøffeste looken! Hun var i kategorien Genderless. 

Har du hver på ett hår show eller hvert catwalk modell? 

2 kommentarerlisarorvik
-06.04.2017 kl:12:27


Så gøy :)
Victoria Larsen
-06.04.2017 kl:12:56


Så utrolig gøy :)

Skriv en ny kommentar