Jeg var Catwalk modell

Jeg tenkte og vise dere noen bilder og fortelle der litt hvordan det var og være hår modell for Schwarzkopf. Så jeg gikk frisør linja på VGS også kom det innom en mann på skolen og spurte om noen på frisør linja vill komme og være hår modell for de. Også dro nå jeg å noen fra klassen på ett møte på Thon hotell hvor vi fikk informasjon sende inn bilde osv. Neste dag dro vi i salongen hvor de farget håret mitt jeg satt der fra klokka 10-15:30. Fikk god tid til og bli kjent med de andre modellene og frisørene for å si det sånn. Men det var kjempe koselig fordi de var alle kjempe greie. Satt desverre med håret mitt foran fjeset mitt mesteparten av tiden da.. men men. Etter de var ferdig med og farge håret mitt vart det fitting hvor jeg prøvde på meg klær osv da fikk jeg endelig dra hjem.

Sånn så jeg ut mens de farge håret mitt. 

Slutt resultatet^

Neste dag var det skole så var der til vi skulle på hotellet og gjør oss klar til showet. Når vi kom fram var det informasjon, så begynte de med håret så skulle vi på Catwalken og øve oss til showet også var det sminke, hår, klær og pizza ofc! også sto vi og øvde oss på og gå i de skoene vi skulle gå med i en time før vi skulle på Catwalken. Når vi kom backstage så vart alle super nervøs! Frisørene sto og gjorde siste finish på håret å jeg var super nervøs fordi det var frisører fra hele Trondheim der, lærerne mine og andre folk fra skolen, og over 1000 folk i salen! Men det gikk helt greit skulle ønske jeg gikk litt finere å at sminken min skulle vært finere fordi den var dritt dårlig..men men.

Jeg er kjempe glad for at jeg gjorde det hvert fall fordi jeg hadde det sykt gøy! Det var kanskje litt utenfor komfort sonen min men det er jo da man kjenner man lever og det er jo sånne ting man husker på når man er gammel og grå!

Meg på CatwalkenOgså måtte jeg slenge med bilde av denne jenta som jeg synes fikk den tøffeste looken! Hun var i kategorien Genderless. 

Har du hver på ett hår show eller hvert catwalk modell? 

New wig

Hei for en stund siden så kjøpte jeg meg en parykk på ebay og håpet på det beste. I går så fikk jeg den og jeg elsker den! eller ikke alt med den da. Hater hvordan den ser ut oppi hode bunnen så derfor jeg har på caps. Men elsker fargen og lengden! Har bestemt meg for og kjøpe meg flere parykker fordi jeg elsker at jeg kan bare ta på meg en parykk også har jeg ny lengde og farge.  Også har jeg hvert litt sånn obsessed med train waistern min i det siste elsker den så my. Jeg har den i str S. Men vet dessverre ikke hvor den er kjøpt. 


Capsen: Ebay

Wig: Ebay

Genser: Urban

Bukse: bikbok 

Jakke: Nelly

 

Har dere noen parykker eller en train waister? Tips til hvilken farge parykk jeg burde kjøpe?

Måter 10 du kan bruke kokosnøtt oljen på

Hår kur

Ta kokosnøtt oljen og spre det ut over hele håret fra topp til bunn. Også venter du i 20-30 min. Hoppe i drusen og vasker håret med Shampo til alt er ut. Når du er ferdig i dusjen kan du ta litt på tuppene og la det bare vær i håret. Men pass på og ikke ta i for mye!

Kropps olje

Når du er i dusjen kan du ta kokosnøtt oljen over hele kroppen også skylder du fet bare av før du går ut av dusjen. Så har du fuktig mjuk hud resten av dagen.

Shave krem

Du kan også bruke den som shave krem! Ikke ta mere en en teskje med kokosnøtt oljen på hver legg fordi lite holder lenge.

Kråps og leppe skrubb

Du kan også bruke den som kråps og leppe skrubb. Ta oppi sirka samme mengde med kokosnøtt olje og brunt sukker. Så blander du det bare sammen så har du en body and lip scrub.

Facemask

Bruk en spise skje med kokosnøtt olje og en spise skje med honning bland det sammen.  Den skal brukes på tør hud også tase av med en klut med varmt vann på. Den skal vær på huden i 15-20 min

Lipbalm

Du kan også bruke kokosnøtt olje som lipbalm. Men anbefales og la den sitt i kjøleskapet og stivne litt opp før du tar den på leppene.

Hviter tenner

Ta en te skje med kokosnøttolje la det sitte i munnen som en munnskyld så lenge du ønsker. Jeg bruker og sitte med den i 15-20 min. Etter en liten stund skal du ha begynt og merke at tenne blir hvitere. Pluss det er ikke farlige kjemikaler som brukes!

Solbrent

Hvis du er solbrent anbefales det at du kjøler ned kokosnøtt oljen til den er stiv også ta den på de plassene du er solbrent.

Stretch marks

Du kan faktisk minske strekk merkene med og på føre kokosnøtt olje på det hver dag. Anbefales og bruke en so har stod i kjøleskapet for og unngå mest mulig skjøl.

Makeup remover

Bruk en kokosnøttolje som ikke har stad i fryseren og ta litt på en bomulls pad legg den over øyet og la den ligg der i noen sekunder så får du av maskaraen av my enklere. Selv om den er vann tett eller ikke.Har du noen gang prøv noen de tingene? 

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Juli 2016