All I do is Cheer

Hei hei! i det siste har jeg ikke blogget fordi jeg har vert opptatt med cheerleadinga og jeg har fått hjernerystelse så jeg har ikke vert på skolen, jeg får ikke til og konsentrere, lese,se på tv, og jeg har ikke låv til å trene eller noe begrunn av denne hjernerystelsen. Så jeg har nå vert sengeliggende i nesten 2 uker. Etter en stund så klarte jeg og komme meg opp av senga for og dra å se på treninga til laget mitt for å støtte de og heie på de. Og til dere som luere på hvordan jeg har klart og få hjernerystelse 4. gang så tett inn på hverandre, så ja det har skjed på Cheerleadinga. Jeg har rett og slett fått albuen til flyern min (hun jeg kaster og løfter.) slått så hardt i hode at jeg nesten besvimte 2-3 ganger på 2. dager. Så til dere som trur vi er bare jenter i mini skjørt som hopper rundt med dusker så tar du feil. Vi er hardt jobbene jenter som trener for og vinne. Hvis noen luerer så nei jeg er ikke i Tønsberg på NM i Cheerleading i helgen begrunn av skaden min. Og til alle andre som ikke har mulig het til og dra dit så kan du fortsatt se NM i Cheerleading live på Tv2 Sumo. Klikk HER eller på bilde for og se NM i Cheerleading live.


Fra Jule showet

Hei hei! I det siste har jeg vært kjempe opptatt, jeg har startet på Jr stars og vi skal på Winter cup som er en konkuranse i cheer for og sikre seig plass i NM. Selv om vi bare har trent 2 ganger i uken men også 4 timer i dag, men tar jo bussen rett etter skolen å kommer hjem seint også har jeg hadd tentamen. Nå blir det litt godt med jule ferie men kommer til og savn treningen med beste laget! Elsker laget mitt vi er som en stor familie, og i Januar drar vi til drammen på Winter cup og da skal vi ta 10 timer med buss til drammen, og for litt siden hadde vi Jule show som vi hadde 2 treninger på og få vite det å lære det. I dag hadde vi som sakt 4 timer med trening men det vart mest markering siden halve laget er på isack eliot konsert.. Men hadde det gøy da  

Bilde av laget fra da vi øvde til Jule Showet så nei showet vi stiller med på Winter Cup ser ikke sånn ut.

HAHAHA meg som flyer! Er er base (base er de to du ser på sidene som føfter.) Etter Juleshowet hadde vi det litt gøy og prøvde å være ting vi egentlig ikke er så de som baser meg er egentlig back! Synes jeg var flink til att det var første gangen min. PS: bilde er screenshoota fra en video så ser helt fucka ut..

 


NO 2K14

I helga som har hvert var det Norwegian Open. Til dere som ikke vet hva det er så er det en Cheerleading konkuranse for og komme vidre til NM. Til dere som har lest bloggen min en stund så vet dere at jeg brukte å gå på Nixies Cheer team rett før de byttet farge, men jeg har begynt på i gjen bare ikke på ett konkuranse lag siden jeg begynte på i gjen etter uttaket til konkuranse lagene. Jeg måtte slutte begrunn av så mye skader med når har jeg bare betenelse i knern og litt rygg problemer så jeg bestemte meg for og begynn i gjen. Til bake til NO! I år så kom Nixies senior coed på 3. plass i NO er kjempe stolt av alle på Nixies, alle har blitt my bedre! 

Her er noen vidioer av Nixies på NO 2014.

 

 

 

Fant desverre bare general prøven til Junior lagene, men de var my bedre på NO.

 

 

 

Her er fra NO 2013 da jeg var med.  

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Mai 2015 » Mars 2015