Travel Dag

Hei hei! Grunnen til at jeg ikke blogget i går er fordi jeg hadde det supert travelt og var så vidt hjemmme siden jeg hadde så mye og gjøre. jeg måtte til byen og kjøpe noe så møtte jeg noen venner og kom hjem 3 kvarter før jeg skulle ut døren i gjen, så da spiste jeg bare og dro vidre til Konfirmasjons møte også rett på trening etter det.

Men det var i går, nå skal jeg rydde litt føre jeg drar på lang trening. Vi bruker vanlig vis bare og ha trening i en og en halv time men nå skal vi begynne og ha trening fra 2- 3 timer. Noe som er selvfølgelig bra etter som det er snart NM men det er utrolig slitsomt.

Bilde her er i fra i 2013 da jeg gikk på Junior elite.

Skal du til NM i Cheerleading eller Cheerdans?
 

Favoritt Youtubers

 

Jeg elsker og se på youtube, og jeg tipper de fleste av dere gjør det også. På Youtube kan du finne svar på det meste, alt fra hvordan du kan sminke deg, kle deg, ordne deg fort om morgenen hvis du har sovnet inn, style håret, og masse tips som har hjelpet meg så my opp i gjennom årene. Her er noen av de youtuberne jeg alltid ser på og kommer med brae tips og triks.

 Elvelina

 

Nicole 


 

Mybaby


 

Wintercup 2015

Hei hei! På slutten av Januar var jeg på WinterCup i Drammen med cheer laget mitt, vi kom på 4. plass som betyr at vi kom til NM! Og til de som lurer på hva Junix er i videon min så er det, en GS (Group stunt) som vill si at det er en gruppe som står på matta alein og konkurerer mot andre Gs i sin divisjon.  

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Mai 2015 » Mars 2015