topp 10 favoritt romantiske filmer

Jeg må erlig innrøme JA jeg er den jenta som kan skje de samme romatiske søte filmene ti tusen ganger før jeg dør men en ting til jeg kunne tenkt meg å gjøre før jeg dør er og dele listen min med topp 10 romantiske filmer som jeg elsker og noen av disse filmene får meg til og skrike litt fordi jeg er en jente å har ALT for mye hormoner...

 

Uansett her er mine topp 10 favoritt romantiske filmer!

Titanic

  2e-eXJ6HgkQ


 

The last song

7Bmuzr8K5ak


 

A walk to remember

R3b19svqbls


 

The notebook

FC6biTjEyZw


 

Me before you

BUbCupJWFSE


 

Dear John

bJ9lRqSGI24


 

Letters to Juliet

prc50Uod_vQ


 

The lucky one

htg8CHNkFtQ


 

Clueless

RS0KyTZ3Ie4


 

If i stay

7f4HYULFd88


 

 

Jeg var Catwalk modell

Jeg tenkte og vise dere noen bilder og fortelle der litt hvordan det var og være hår modell for Schwarzkopf. Så jeg gikk frisør linja på VGS også kom det innom en mann på skolen og spurte om noen på frisør linja vill komme og være hår modell for de. Også dro nå jeg å noen fra klassen på ett møte på Thon hotell hvor vi fikk informasjon sende inn bilde osv. Neste dag dro vi i salongen hvor de farget håret mitt jeg satt der fra klokka 10-15:30. Fikk god tid til og bli kjent med de andre modellene og frisørene for å si det sånn. Men det var kjempe koselig fordi de var alle kjempe greie. Satt desverre med håret mitt foran fjeset mitt mesteparten av tiden da.. men men. Etter de var ferdig med og farge håret mitt vart det fitting hvor jeg prøvde på meg klær osv da fikk jeg endelig dra hjem.

Sånn så jeg ut mens de farge håret mitt. 

Slutt resultatet^

Neste dag var det skole så var der til vi skulle på hotellet og gjør oss klar til showet. Når vi kom fram var det informasjon, så begynte de med håret så skulle vi på Catwalken og øve oss til showet også var det sminke, hår, klær og pizza ofc! også sto vi og øvde oss på og gå i de skoene vi skulle gå med i en time før vi skulle på Catwalken. Når vi kom backstage så vart alle super nervøs! Frisørene sto og gjorde siste finish på håret å jeg var super nervøs fordi det var frisører fra hele Trondheim der, lærerne mine og andre folk fra skolen, og over 1000 folk i salen! Men det gikk helt greit skulle ønske jeg gikk litt finere å at sminken min skulle vært finere fordi den var dritt dårlig..men men.

Jeg er kjempe glad for at jeg gjorde det hvert fall fordi jeg hadde det sykt gøy! Det var kanskje litt utenfor komfort sonen min men det er jo da man kjenner man lever og det er jo sånne ting man husker på når man er gammel og grå!

Meg på CatwalkenOgså måtte jeg slenge med bilde av denne jenta som jeg synes fikk den tøffeste looken! Hun var i kategorien Genderless. 

Har du hver på ett hår show eller hvert catwalk modell? 

Jeg hadde anorexia

Jeg hadde anorexia.. I flere år hadde jeg anorexia uten at jeg tenkte over det jeg så på meg selv og alt jeg tenkte var feit feit feit.. At jeg vart kalt feit på skolen hjalp heller ikke noe. Det gravde  seg så dypt inn i hode mitt at jeg klarte ikke å tenke noe annet uansett hva. Etter hver gang jeg spiste følte jeg meg som dritt. Som at jeg hadde gjort noe helt forferdelig og skammet meg over at jeg spiste. Jeg tenkte ikke over hvorfor jeg hatet meg selv så mye for og spise mat før jeg ble eldre.

Rundt 7-8. Klasse så vart det værre. Jeg gikk flere dager uten mat fordi jeg vill gå ned i vekt jeg ville bli tynn fordi det var jo det som var så fint. Over alt i media så var tynn definasjonen av parfekt å hvem vill jo ikke være parfekt? Jeg skrek meg selv til søvne fordi jeg hadde helt syke mage smerter når jeg ikke spiste. Også vart det værre jeg begynte å trene sluttet og spise å de dagene jeg spiste så spiste jeg bare en nutilett eller to den dagen ikke noe mere. Jeg sa jeg skal bort til venner eller ut og spise sånn at min mor ikke skulle merke det. Det lengste jeg klarte og gå uten og spise mat var 3 dager. Da var jeg sååå stolt av meg selv.

Jeg var på trening en dag også så jeg at hele kroppen min ristet når jeg prøvde å løfte. Det føltes ut som at jeg skulle besvime hele tiden og da tok jeg ett skritt til siden og så på med selv i andre persons perspektiv. Jeg tenkte viss jeg hadde møt denne jenta så ville jeg sakt til henne at hun er verd my mere enn hun tror og at hun må ha mere selv respekt å lære og elske seg selv. Så jeg begynnte å jobbe med det. At jeg var alene om det gjor ikke ting enklere men jeg kjempet meg i gjennom det. Jeg hadde opp og ned turer hvor jeg fikk tilbake fall i gjen men vær gang jeg falt tilbake følte jeg meg bare fæl for og gjøre sånn mot meg selv.

Det er så sykt viktig for folk og elske seg selv og respektere seg selv. Ikke ta i mot dritt fra andre, ikke tving deg selv til og kaste opp eller gjør ting du vet ikke er bra for deg fordi det er det motsatte av og elske seg selv. Det er greit og elske seg selv uansett va media sier, eller de jentene på skolen som bitch blikker deg eller slenger stygge komentarer fordi du tørr å elske deg selv. De er bare misunelig fordi du tørr og stå frem å elsk deg selv å vær den beste versonen av deg selv. 


 

Learning French

Så i år har jeg ett mål om og lære meg Fransk! Jeg kan litt Fransk fra før fordi jeg bodde i Canada i 6-7. klasse og hadde fransk på skolen. I 6. klassen gikk jeg ut med en 5. i Fransk og i 7. klasse så gikk jeg ut med en 4. i Fransk så har ett lite forsprang der! Men uansett så er det en stund siden så kan bare fargene, tallene, og hvordan jeg hilser osv. Så måle mitt er jo og fordype meg i språket. Også tenkte jeg og dele med dere hvordan jeg fordyper meg i språket og det funker også for folk som ikke kan språket som vill lære seg det. 

Det jeg startet med er og laste ned en app som heter Babbel fr men du kan også laste ned Babbel for og ha mulighet til og lære flere forskjellige språk. De har Engelsk, Spansk, Fransk, Tysk, Portugisisk, Svensk, Polsk, Nederlands, Indonesisk, Tyrkisk, Dansk, Norsk, Russisk, Og Italiensk.

De har også en nettside hvor du kan øve deg også men på appen får du øvet deg mere på uttalen av ordene en på nettsiden. Klikk på bilde under for og komme til nettsiden. 

 

En annen metode jeg liker og bruke for og lære Fransk er å se på ting på Fransk hvor de ikke bruker så vanskelige ord. Som for eksempel Oui Oui som er en barne serie som dere sikkert har sett på Norsk kaller vi den Noddy. Også har vi også Sam Le pompier. Som er Fransk for Brannmann Sam som jeg tipper de fleste som har barn eller små søsken har sett.  Disse seriene kan du finne på Youtube med og bare søke på de Franske navnene av seriene. 

Det neste er en Youtube kanal jeg abonnerer på og elsker å se på fordi du lærer deg de nødvendige ordene som man trenger viss du skal ha en samtale på Fransk eller om du skal til Frankrike. 

Ybe89Q4t1ew

 

Kan du flere språk? Hvordan språk lærer du deg om du lærer deg noen språk nå? Hvordan språk har du lyst til og lære deg om du har lyst til og lære deg noen språk? 
 

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Juli 2016