Vekt er ikke noe og kødde med

Tror denne mannen/gutten har ett stort probelm når han ikke tåler og se jenter/damer som veier over 50kg..

Når han ikke ønsker jenter som veier over 50 kg på starnden hva er det i gjen da? barn? uten rumpe, pupper og bein som stikker ut. Engang ikke Victoria Secret modellene veier under 50 kg de veier faktisk  ¨så mye¨  som 55kg. kim kardashian veier 63 kg og er 159 cm! Er hun plutselig utrolig feit og ikke kan vise seg ut døren i gjen da? Det er bare dumt det de guttene her skriver! Kjønner at de kansje ikke vill at de ikke vill se noen som er utrolig kraftig når de prøver og kose seg med pølse også ser de noen som er feit og kanskje begynner å tenke at de blir så feit da. Men da er det derimot de som har et problem om de ikke kan spise rundt folk som veier mer en 50 kg. 


Disse jentene er NYDELIG og nesten alle jenter sin drømme kropp men vet du hva? De veier my mer en 50kg! Tror engtlig ikke at du ikke vill se disse på starnda, de er brømt begrunn av de nydelige, parfekte kroppene sine de er parfekt i mine øyne og i mange andre sine øyne. Kjønner at han skrev innlegget HER bare for og få oppmerksom het. Men når det kommer til vekten til jenter så er det VELDIG sårbart omeråde til oss fleste jenter å vekten till oss jenter er ikke noe og kødde med. Tipper han/de køddet men det er virkelig ikke noe og kødde med! Synes innlegget til Sophie Elise (kikk her for og komme til det ) er veldig bra og er enig med hun og hun funker som en my bedre persjon enn kjæresten sin som skrev det ¨berømte¨ innlegget om jenters vekt må være mindre en 50kg. 

(Bilde er tadd fra Sophieelise.blogg.no)

 

Da er høstferien over..

Da er det første dag til bake på skolen så langt har det gått bra. Men fikk panikk da brann alarmen gikk begynt seriøst å spring rundt som en galing, uheldigvis var det ikke bran bare litt røyk fra labratoriume.. Og på skolen min har vi ikke garderobe eller skap (eller man kan søk om et lite skap til bøker men der er det såvidt plass til alle bøkerne.) så hadde heldig vis på meg alt som er viktig for meg. Også var jeg litt trashy i dag fordi jeg fløte for det.

Nå er jeg hjeme og spiser lunsj og slapper av litt før jeg må på møte. Takk mennesker for møter hvis ikke måtte jeg ha arbeids lifs fag og lag lys med en lærer jeg ikke kan fordra men man ka jo ikke like alle lærerne.. 

 

Favoritt Tv-serier på Netflix

Nr1. Gossip girls

På nettflix er det bare 5 sesonger men det finnes opp til sesong 7. på nette. Elsker serien! Den handler om rike undomer i High school og etter hvert Colege. De bor i New York på Upper east side. Det er mye drama og det er ting som skjer hele tiden som for meg til å se mer å mer klarer virkleig ikke og stoppe og se på det. Også er det en nett side som heter gossip girl som skriver sladder om mange av de på the upper east side, ingen hvet hvem det er men har litt lyst til og vite det men egentlig ikke for da er jo alt ferdi!  

Nr2. Orphan Black

Denne serien var jeg sykt hekta på! Jeg klarte aldri og stoppe og se på det ente opp med og se på det i timen også.. Men elsker den virkelig og kan ikke vente til sesong 3 i April neste år. Den handler om kolener, noen prøver å drepe dem mens andre prøver og lage flere av de hoved rollen er Sara maining els husker ikke helt en stund siden jeg så det nå men elsker serien! ambefaler den for de som liker action og spenneing.

 

Nr3. Orange is the new black

Synes den var bra men klarte ikke og se ferdig alle sesongene. Synes det er veldig intresangt men ikke min persjonlige favoritt, etter noen fortalte meg alt som ser så gadd jeg ikke og ser ferdig alt men den er bra. 

Nr4. Bones

Bones var første serien jeg begynte og følge med på, synes den er veldig bra og spenende. Synes det er intresangt og se hvordan de finner ut hvordan de ble drept av bare beinene demmers.

 

Hva er favoritt serien din? Har du sett noen av disse seriene før?

Annabell..

I dag så sova jeg i 10. I mårrest å våkna i 4 tiden til ett tomt hus, men så kom jeg på det er familie bursdag hjem til mormor, så ringte jeg til bake Tiril fordi hun hade prøvd og ringe meg 4 gang! Typisk meg våkner ikke av noe.. Så dro jeg på familie bursdag, også på kino med Tiril og tanta hennes på 22. Og så Annabell.. Ambefaler ikke å se den om du tror på demoner og dukker osv.. Trur virkelig ikke jeg har hvert så red av en film før satt seriøst og skalv å rista! spesielt på slutten. Er glad jeg gikk på do når det skummleste skjed. og det skummleste er når jeg fant ut at den dukka finnes i virkeligheten bare at den ikke ser sån ut, men det finnes en sånn demon dukke. Jeg har aldri likt dukker og kommer aldri til og like dem!

 Her er traileren men ambefaler ikke å se den mens du er hjemme alen eller en dukke i nerheten!

Synes du den er skummel? Har du sett filmen?


Les mer i arkivet » Juli 2016 » Mai 2015 » Mars 2015