Beauty hacks

NO 2K14

I helga som har hvert var det Norwegian Open. Til dere som ikke vet hva det er så er det en Cheerleading konkuranse for og komme vidre til NM. Til dere som har lest bloggen min en stund så vet dere at jeg brukte å gå på Nixies Cheer team rett før de byttet farge, men jeg har begynt på i gjen bare ikke på ett konkuranse lag siden jeg begynte på i gjen etter uttaket til konkuranse lagene. Jeg måtte slutte begrunn av så mye skader med når har jeg bare betenelse i knern og litt rygg problemer så jeg bestemte meg for og begynn i gjen. Til bake til NO! I år så kom Nixies senior coed på 3. plass i NO er kjempe stolt av alle på Nixies, alle har blitt my bedre! 

Her er noen vidioer av Nixies på NO 2014.

 

 

 

Fant desverre bare general prøven til Junior lagene, men de var my bedre på NO.

 

 

 

Her er fra NO 2013 da jeg var med.  

What to do when you are sick

På tiden her av året er det enkelt å bli også er det mange som blir syk. Jeg blir vertfall syk hvert år på tiden her av året, da er jeg forkjølet, virus i halsen, konstant hodepine, kvalme (spyr), lys sky, og feber. Selvfølgelig har jeg så dårlig imunforsvar at jeg har alt det der på engang å det er over lenger tid vanlig vis en uke els. Men her er noen tips til hva du kan gjøre når du er syk.

♥ Last ned Amrikansk Netflix det er mange flere filmer der. For og gjøre det må du ha Google Chrome, etter det går du inn på Hola.org så trykker du på den store blåe knappen som det står '' GET HOLA, IT'S FREE! ''♥ Søv! Det er utrolig viktig og søv masse når du er syk.

♥ Se på vidioer på Youtube. Gå inn på Youtube og søk opp vidioer du liker å se på.

♥ Last ned spill på mobilen, ipad, eller pcen om du ikke alderede har det.

♥ Hjemme spa. Ta ett varmt langt bad med levende lys, ta hår kur, ansikts maske og kos deg.

Ta C Vitaminer å hold dere friske! Om dere er syk eller blir syk så vet dere vertfall om noen ting dere kan gjøre. 

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Mai 2015 » Mars 2015