Lille Julaften

Nå som det ikke er skole så har jeg had tid til å være litt sosial! Så i går var jeg i byen med Elena og Eliza som jeg går på Cheerleading med, det var utrolig koslig og møte dem uten om trening. I dag så våknet jeg veldig tidlig jeg våknet i 10 tiden! Så dro jeg og Marte til byen etter vi vart ferdig med det vi skulle så dro hun hjem så møtte jeg Mateusz og Theodor. Nå er jeg endelig hjem, er så utrolig godt og slappe av nå og jeg kan virkelig ikke tru at det er Jul aften i morgen tiden går at for fort. 
Jule stemmning

Hei hei! I dag så gikk jeg på skøyter på første gang på mange år, og lille broren min gikk på skøyter for første gang i sitt liv! Vi var ikke der så lenge siden både jeg og Linus vart kalle så vi dro opp til mormor en tur, noe som var veldig koslig. Etter vi kom hjem har jeg bare hvilt meg siden i morgen er det mandag, ikke hvilken som helst mandag men siste mandagen på skolen i 2014! YEY! Klarer ikke og vente med og se hvordan 2015 blir! Begynner faktisk og få Jule stemning noe jeg ikke har hadd på flere år.

Glemte og ta bilder i dag så bildene er fra We heart it.

 

Ps: Jobber med designet så bloggen kan se litt rar ut.

Fra Jule showet

Hei hei! I det siste har jeg vært kjempe opptatt, jeg har startet på Jr stars og vi skal på Winter cup som er en konkuranse i cheer for og sikre seig plass i NM. Selv om vi bare har trent 2 ganger i uken men også 4 timer i dag, men tar jo bussen rett etter skolen å kommer hjem seint også har jeg hadd tentamen. Nå blir det litt godt med jule ferie men kommer til og savn treningen med beste laget! Elsker laget mitt vi er som en stor familie, og i Januar drar vi til drammen på Winter cup og da skal vi ta 10 timer med buss til drammen, og for litt siden hadde vi Jule show som vi hadde 2 treninger på og få vite det å lære det. I dag hadde vi som sakt 4 timer med trening men det vart mest markering siden halve laget er på isack eliot konsert.. Men hadde det gøy da  

Bilde av laget fra da vi øvde til Jule Showet så nei showet vi stiller med på Winter Cup ser ikke sånn ut.

HAHAHA meg som flyer! Er er base (base er de to du ser på sidene som føfter.) Etter Juleshowet hadde vi det litt gøy og prøvde å være ting vi egentlig ikke er så de som baser meg er egentlig back! Synes jeg var flink til att det var første gangen min. PS: bilde er screenshoota fra en video så ser helt fucka ut..

 


Les mer i arkivet » Juli 2016 » Mai 2015 » Mars 2015